• Go to the english section
Bloggen på ehde.se
 

Kundupplevelsen i en bekräftelse!

Staffan Ehde / 2017-11-24 11:53:51

Hej Staffan,

jag har goda nyheter till dig. Din beställning har med silkeshandskar varsamt hämtats från vårt lager och noggrant inspekterats av mer än 50 av Kutts anställda för att säkerställa att allt är i perfekt skick innan den noggrant paketerades.

Vår packspecialist från Japan tände ett ljus och hela kontoret tystnade när han med uråldrig Katakana skrift skrev ditt namn och adress på den finaste förpackning som går att köpa för pengar efter att han försiktigt placerat din beställning i den.

När ceremonin var till ända gick vi alla genom staden till postkontoret där hela staden samlats med tårar i ögonen för att vinka farväl och önska "Bon Voyage!” till ditt paket.

Klarnas hela ekonomiavdelning som hanterar våra betalningar också var med och vinkade farväl till ditt paket kommer nu förbereda och skicka din faktura till epostadressen du angav vid beställningen, vill du komma i kontakt med dem för att diskutera typsnitt på fakturan eller betalningsvillkoren så når du dem på 08-120 120 10. De är makalöst trevliga att tala med så tveka inte att höra av dig till dem.

Jag hoppas att du hade en riktigt trevlig upplevelse när du handlade hos Kutts. Det hade verkligen vi.

På väggen i vårt kontor sitter nu ditt foto som ”Årets kund” och vi är nu helt utmattade men vi ser redan fram mot ditt nästa besök på http://www.kutts.se

Under tiden du väntar på att budfirman tryggt och säkert skall leverera ditt paket kan du besöka http://www.kutts.se/info/vanliga-fragor/ som är klippt och skuren för att kasta ett ljus över alla frågor som kan uppstå eller så kan du kika på några av våra mest populära blogginlägg, t.ex hur du skaffar ett snyggt helskägg eller om du inte är inne på helskägg kan du alltid läsa om hur farfar och hans far gjorde på sin tid när de rakade sig som riktiga män.

Tack än en gång för din beställning.
--Tony Johansson / Kutts.se

Ps. Du håller väl ett öga på oss på Facebook? Om inte hittar du oss bakom Facebook länken precis här under.

Kommentarer
 
Kommentera Inlägg
 
   

1024/1024
 
 
Please add 4 and 3 and type the answer here: