• Go to the english section
Bloggen på ehde.se
 

Recensioner på boken

Staffan Ehde / 2017-03-01 08:06:10Förlaget och undertecknad har låtit några personer förhandsläsa boken "Innovera eller dö"

”Lättläst och med tankeväckande exempel om att fokusera verksamhetens syfte och förstå kundens värde. Ett rent nöje att läsa och ger inspiration att pröva nya lösningar.”

      Harry Frank, tidigare forskningschef för ABB Corporate Research i Sverige

 

”Ja, men visst, så är det ju! Det är en återkommande tanke vid läsningen av den här boken. Tankarna känns definitivt bekanta, och rätt, jag har bara bara inte själv kunnat sätta ord på det så här bra. Just därför blir motivationen att ta upp tråden från de tänkvärda reflektionerna, och viljan att faktiskt prova de konkreta råden, desto större!”

      Sten Törnsten, vVD Roslagens Sparbank

 

”Äntligen en bok som beskriver den viktigaste drivkraften till varför vi gör saker som vi gör. Otroligt viktigt med tanke på de utmaningar som mänskligheten står inför idag. Bokens personliga utgångspunkt gör den äkta. Kraften i syftesstyrda organisationer går inte att underskatta och boken hjälper oss att hitta rätt.”

      Eva Zwahlen, VD Dorotea Design

 

"Att tänka i nya banor för att utveckla verksamhet och affärer är svårt, trots att vi vet att det är nödvändigt. Staffan Ehde inspirerar och förvandlar komplexa frågor till distinkt kunskap och handfasta råd genom att röra sig mellan kontext och praktik på ett självklart sätt. Varje företag, oavsett storlek eller verksamhet, har nytta av den här boken. Den lämnar läsaren med en stark lust att ta itu med utvecklingen i den egna verksamheten."

      Åsa Nilsson Billme, konsult inom mångfalds- och inkluderingsstrategier på Lectia


Kommentarer
 
Kommentera Inlägg
 
   

1024/1024
 
 
Please add 6 and 3 and type the answer here: