• Go to the english section
Bloggen på ehde.se
 

Storytelling sucks

Staffan Ehde / 2020-07-28 08:00:48

Det är superkul att min nya föreläsning "Storytelling sucks" uppskattas.
Många talar om hur fantastiskt värdehöjande storytelling är för en verksamhet. Men jag tror att det finns lika mycket historier som sänker en organisation. I min föreläsning tittar vi på vilken typ av historier som skapar engagemang och en konstruktiv kultur. Egentligen vill de flesta vara med och skapa sin historia, motsatsen är att vara på en fest och behöva lyssna på någon som berättar om en annan fest som var JÄTTEKUL!

Här är senaste betyget Oktober 2018:

Hej Staffan.

Stort tack för att du var talare under GRC-konferensen den 18 oktober. nu har vi stängt utvärderingen och jag är mycket glad att kunna berätta att du fick bäst betyg av alla talare på hela konferensen (76 st). Du fick 10/10 i utvärderingen!

Stort tack och må så gott!

Mvh Linnea

Med vänlig hälsning / Best regards
Linnea Engström
IIA Sweden

Kommentarer
Det har varit två gånger att jag är i sagan om förhållanden med min man, han lurar på mig med en annan kvinna som vill se till att mitt hus går sönder och att vi till och med håller på att skiljas och han bestämde sig för att lämna mig för den andra kvinnan, Jag berättade för min vän om skilsmässan på torsdagen och hon rekommenderade mig Dr.AJAYI som räddade mitt äktenskap och tog tillbaka min man. Han knälade ner igår och bad om ursäkt för allt. Jag går aldrig i juryn för skilsmässan igen. Jag är glad att min familj är tillbaka och mina barn är glada att. Om du har liknande relationsproblem. Kontakta den stora stavspelaren Dr AJaYI på hans e-post: Drajayi1990@gmail.com eller WhatsApp: +2347084887094. Min familj är tillbaka och jag vill att alla par ska förstå att skilsmässa aldrig är lösningen.
julio | 2019-10-22 03:24:24
Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three (3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster Dr Azuka have help a man to get back her wife and i gave him a reply to his email (dr.azukasolutionhome@gmail.com) and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 24 hours  that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Azuka..or add him up on whats-app +44 7520 636249
WILLIAM | 2020-01-04 22:17:08
 
Kommentera Inlägg
 
   

1024/1024
 
 
Please add 6 and 7 and type the answer here: