• Go to the english section
Bloggen på ehde.se
 

Det är slut på procenten!

Staffan Ehde / 2012-05-07 20:56:29

Många verksamheter har kunnat tjäna pengar på att förmedla och distribuera varor. Det har funnits och det finns kedjor av importörer, grossister, återförsäljare mm mm
Idag är det kris för många, glassen smälter och vinsterna försvinner. Som kund ser jag ingen anledning att handla längst ut på kedjan med påslag efter påslag. Men hjälp av datorn och internet kan jag segla runt i världen och handla det jag vill. Och jag gör det.
Den enda anledningen till att jag skall vara beredd att betala extra är att den som levererar eller distribuerar verkligen lägger på en tjänst/värde tillsammans med procenten. Idag måste alla FÖRTJÄNA varje krona.  Detta blev plötsligt helt solklart för en kund jag arbetar med. Att räknedosan räcker inte längre! Nu måste vi kavla upp ärmarna och hjälpa kunden med det som kunden själv gjorde förut! Vi måste skapa service, med detta kommer nya arbetstillfällen, nya infrastrukturer som sträcker sig ut istället för in! Idag måste verksamheten ställa sig på kundens sida, visa på att kostnaden kanske inte finns i prylen utan i hanteringen! Välkommen till servicevärlden,välkommen till upplevelsevärlden.

Kommentarer
 
Kommentera Inlägg
 
   

1024/1024
 
 
Please add 5 and 1 and type the answer here: