• Go to the english section
Bloggen på ehde.se
 

Somna inte på scenen!

Staffan Ehde / 2009-05-18 14:14:56

Som talare får jag ibland se och uppleva  situationer som kan vara ganska extrema. Vad sägs till exempel om 600 åhörare i Fagersta i Folkets hus som "någon" glömde att värma upp i Januari?
Otrolig syn med en hel publik som det ryker ur munnarna och alla har ytterkläderna på! Vi var tvungna att göra åkarbrasor och gymnastik varje kvart.
En av de senare upplevelserna var en stor idrottshall i en svensk större stad (jag vill inte hänga ut kunden), där ett evenemangsföretag riggade tross och rån en timme före starten. Scenen var full av kablar och lådor, ljuset hade de inte fått igång då de saknade ett ljusbord. När den månghundrahövdade publiken kom till platsen hade vi varken ljus eller en fungerande scen.
De svarta tygerna som skulle maskerat idrottshallskänslan hängde halvvägs uppe då lyftanordningarna fastnat. Projektorn hängde mitt framför duken så en stor del av publiken kunde inte se bilderna. En tröst, i 99 fall av 100 är allt utmärkt arrangerat!
Men nu kommer storyn som fått mig att skriva om detta att vara talare.
Sofia Wistrand (Sofie Propp) skulle agera konferencier på ett evenemang och intog fyra tabletter mot vad hon trodde munherpes. Snart inser hon misstaget, nämligen att hon tagit fyra sömntabletter!
Hon genomförde sitt arbete under stor kamp och vånda. Frågan är vem som skulle klarat detta!

Kommentarer
 
Kommentera Inlägg
 
   

1024/1024
 
 
Please add 2 and 8 and type the answer here: